ÁLLÁSAJÁNLAT

Külföldi Állásajánlat Hírcsatorna


Megosztás

MegosztásMegosztási link:
https://allasajanlat.eu/allasajanlat/index.php?id=5824

Aktuális álláshirdetés

Ausztria, 1020 Wien. Takarítás, tisztítás és segédmunkák, Segédmunka. (Wien) Fizetés: 1.646,00 € / havi. Azonnali kezdéssel keresünk 1 fő takarítót (férfi/nő). Feladatok: Irodatakarítás, ablaktisztítás, tisztítószerek és anyagok adminisztrálása, irodai bevásárlás. Elvárások: Irodatakarítás területé .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Hirdetés

Legfrissebb hirdetés

Takarító (férfi/nő) (1 fő) , 2301 Großenzersdorf. Segédmunka. (Niederösterreich) Fizetés: 1.525,10 EUR / havi. Pékség keres csapaterősítésre 1 fő csomagoló munkatársat hideg és mélyfagyasztó területre. Feladatok: fagyasztott áruk csomagolása, a csomagolt áruk komissiózása, a tisztaság és a raktározás rendjének fenntartása. .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Takarító (férfi/nő) (1 fő)

2021-12-25 12:00:05

Ausztria, 1020 Wien. Takarítás, tisztítás és segédmunkák, Segédmunka. (Wien) Fizetés: 1.646,00 € / havi. Azonnali kezdéssel keresünk 1 fő takarítót (férfi/nő). Feladatok: Irodatakarítás, ablaktisztítás, tisztítószerek és anyagok adminisztrálása, irodai bevásárlás. Elvárások: Irodatakarítás területé ....

A hirdetés további szövege, részletek, a jelentkezés, munkáltató adatai, cégnév, cím, elérhetőség a Nem vagyok robot előtti négyzetre való kattintás után és a felette lévő JELENTKEZÉS gombra kattintást követően tekintheti meg:
Hirdetés

Jelentkezés otthonról végezhető távmunkára

Amennyiben internetes, számítógépes munkát (távmunka) szeretne végezni otthonából (adatrögzítés, gépelés, link megosztás, stb), adja meg email címét!
Élő hírcsatorna

Hirdetés

Pénzátutalás


Hirdetés

Copyright © 2004-2022. Telenews Limited, London. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva.
Az oldalon közzétett álláshirdetést a  Külföldi Munka c. újság szerkesztősége,
a Telenews Limited Nemzetközi Hírügynökség és Lapkiadó Vállalat ellenőrízte és hivatalosan garantálja a hirdetés valódiságát.
Adatvédelem és szabályzat: Privacy notice