ÁLLÁSAJÁNLAT

Külföldi Állásajánlat Hírcsatorna


Megosztás

MegosztásMegosztási link:
https://allasajanlat.eu/allasajanlat/index.php?id=5684

Aktuális álláshirdetés

Ausztria, 9872 Millstatt, Kärnten. Hotel és vendéglátás, Szakmunka. (Kärnten) Fizetés: 1.650,00 EUR / havi. Osztrák cég keres 2 felszolgálót szezonális munkára, reggeli és esti kiszolgálással, teljes munkaidőben, esetleg részmunkaidőben. Követelmény: gasztronómiai gyakornoki végzettség és gyakorlat .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Hirdetés

Legfrissebb hirdetés

Felszolgáló (2 fő) , 2301 Großenzersdorf. Segédmunka. (Niederösterreich) Fizetés: 1.525,10 EUR / havi. Pékség keres csapaterősítésre 1 fő csomagoló munkatársat hideg és mélyfagyasztó területre. Feladatok: fagyasztott áruk csomagolása, a csomagolt áruk komissiózása, a tisztaság és a raktározás rendjének fenntartása. .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Felszolgáló (2 fő)

2021-11-22 12:00:03

Ausztria, 9872 Millstatt, Kärnten. Hotel és vendéglátás, Szakmunka. (Kärnten) Fizetés: 1.650,00 EUR / havi. Osztrák cég keres 2 felszolgálót szezonális munkára, reggeli és esti kiszolgálással, teljes munkaidőben, esetleg részmunkaidőben. Követelmény: gasztronómiai gyakornoki végzettség és gyakorlat ....

A hirdetés további szövege, részletek, a jelentkezés, munkáltató adatai, cégnév, cím, elérhetőség a Nem vagyok robot előtti négyzetre való kattintás után és a felette lévő JELENTKEZÉS gombra kattintást követően tekintheti meg:
Hirdetés

Jelentkezés otthonról végezhető távmunkára

Amennyiben internetes, számítógépes munkát (távmunka) szeretne végezni otthonából (adatrögzítés, gépelés, link megosztás, stb), adja meg email címét!
Élő hírcsatorna

Hirdetés

Pénzátutalás


Hirdetés

Copyright © 2004-2022. Telenews Limited, London. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva.
Az oldalon közzétett álláshirdetést a  Külföldi Munka c. újság szerkesztősége,
a Telenews Limited Nemzetközi Hírügynökség és Lapkiadó Vállalat ellenőrízte és hivatalosan garantálja a hirdetés valódiságát.
Adatvédelem és szabályzat: Privacy notice