ÁLLÁSAJÁNLAT

Külföldi Állásajánlat Hírcsatorna


Megosztás

MegosztásMegosztási link:
https://allasajanlat.eu/allasajanlat/index.php?id=5666

Aktuális álláshirdetés

Ausztria, 9570 Ossiach. Hotel és vendéglátás, Szakmunka. (Kärnten) Fizetés: 1.970,00 EUR / havi. Nyitás után keresünk 3 fő pincért. Vendéglátóipari/szállodai végzettség előnyt jelent. Pályaváltókat is szívesen látunk. Jó angol és olasz nyelvtudás előnyt jelent. Feladatok: a vendégek fogadása, tájé .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Hirdetés

Legfrissebb hirdetés

Pincér/nő (3 fő) Ausztria, 7162 Tadten. Szakmunka. (Burgenland) Fizetés: 11,44 € / órabér. Osztrák cég keres 1 fő festőt és mázolót teljes munkaidős foglalkoztatásban. Elvárások: tanulói szakképzettség, megfelelő gyakorlat, teljes hőszigetelés ismerete, B kategóriás jogosítvány és saját autó megléte. Bérezés: fest .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Pincér/nő (3 fő)

2021-11-17 08:00:03

Ausztria, 9570 Ossiach. Hotel és vendéglátás, Szakmunka. (Kärnten) Fizetés: 1.970,00 EUR / havi. Nyitás után keresünk 3 fő pincért. Vendéglátóipari/szállodai végzettség előnyt jelent. Pályaváltókat is szívesen látunk. Jó angol és olasz nyelvtudás előnyt jelent. Feladatok: a vendégek fogadása, tájé ....

A hirdetés további szövege, részletek, a jelentkezés, munkáltató adatai, cégnév, cím, elérhetőség a Nem vagyok robot előtti négyzetre való kattintás után és a felette lévő JELENTKEZÉS gombra kattintást követően tekintheti meg:
Hirdetés

Jelentkezés otthonról végezhető távmunkára

Amennyiben internetes, számítógépes munkát (távmunka) szeretne végezni otthonából (adatrögzítés, gépelés, link megosztás, stb), adja meg email címét!
Élő hírcsatorna

Hirdetés

Pénzátutalás


Hirdetés

Copyright © 2004-2022. Telenews Limited, London. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva.
Az oldalon közzétett álláshirdetést a  Külföldi Munka c. újság szerkesztősége,
a Telenews Limited Nemzetközi Hírügynökség és Lapkiadó Vállalat ellenőrízte és hivatalosan garantálja a hirdetés valódiságát.
Adatvédelem és szabályzat: Privacy notice