ÁLLÁSAJÁNLAT

Külföldi Állásajánlat Hírcsatorna


Megosztás

Megosztás



Megosztási link:
https://allasajanlat.eu/allasajanlat/index.php?id=5526

Aktuális álláshirdetés

Ausztria, 1140 Wien. Hotel és vendéglátás, Segédmunka. (Niederösterreich) Fizetés: 1.600,00 € / havi. Keresünk 1 fő konyhai kisegítőt részmunkaidős foglalkoztatásra. Elvárások: Gyakorlat a bécsi konyhában és a házias főzésben, jó kommunikációs készség német nyelven, csapatmunkára való képesség, füg .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Hirdetés

Legfrissebb hirdetés

Konyhai kisegítő (1 fő) , 2301 Großenzersdorf. Segédmunka. (Niederösterreich) Fizetés: 1.525,10 EUR / havi. Pékség keres csapaterősítésre 1 fő csomagoló munkatársat hideg és mélyfagyasztó területre. Feladatok: fagyasztott áruk csomagolása, a csomagolt áruk komissiózása, a tisztaság és a raktározás rendjének fenntartása. .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Konyhai kisegítő (1 fő)

2021-10-07 07:00:06

Ausztria, 1140 Wien. Hotel és vendéglátás, Segédmunka. (Niederösterreich) Fizetés: 1.600,00 € / havi. Keresünk 1 fő konyhai kisegítőt részmunkaidős foglalkoztatásra. Elvárások: Gyakorlat a bécsi konyhában és a házias főzésben, jó kommunikációs készség német nyelven, csapatmunkára való képesség, füg ....

A hirdetés további szövege, részletek, a jelentkezés, munkáltató adatai, cégnév, cím, elérhetőség a Nem vagyok robot előtti négyzetre való kattintás után és a felette lévő JELENTKEZÉS gombra kattintást követően tekintheti meg:




Hirdetés

Jelentkezés otthonról végezhető távmunkára

Amennyiben internetes, számítógépes munkát (távmunka) szeretne végezni otthonából (adatrögzítés, gépelés, link megosztás, stb), adja meg email címét!




Élő hírcsatorna

Hirdetés

Pénzátutalás


Hirdetés

Copyright © 2004-2022. Telenews Limited, London. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva.
Az oldalon közzétett álláshirdetést a  Külföldi Munka c. újság szerkesztősége,
a Telenews Limited Nemzetközi Hírügynökség és Lapkiadó Vállalat ellenőrízte és hivatalosan garantálja a hirdetés valódiságát.
Adatvédelem és szabályzat: Privacy notice