ÁLLÁSAJÁNLAT

Külföldi Állásajánlat Hírcsatorna


Megosztás

MegosztásMegosztási link:
https://allasajanlat.eu/allasajanlat/index.php?id=5131

Aktuális álláshirdetés

Ausztria, 4600 Wels. Hotel és vendéglátás, Segédmunka. (Oberösterreich) Fizetés: 1.700,00 € / havi. Azonnali munkakezdéssel, teljes munkaidős foglalkoztatással keresünk 1 fő felszolgálót. A követelmények: Megfelelő szakmai tapasztalat szükséges, rugalmasság, ápolt megjelenés, felelősségérzet, jó ko .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Hirdetés

Legfrissebb hirdetés

Felszolgáló (1 fő) Figyelmes takarítónőt keresünk csapatunkba. A takarítók számos helyen dolgoznak, irodákban, otthonokban és nyilvános tereken. Gondoskodnia kell arról, hogy a terek rendben és tisztán maradjanak. Feladatok: porszívózás, feltörölni a padlót, ablakok tisztítása. Megfelelő tisztítószerekkel el kell távolítani a foltokat a különböző felületekről. Képesnek kell lennie arra, hogy az előírt időn belül elvégezze a kijelölt feladatokat. Minimális felügyelet mellett is képesnek kell lennie dolgozni önállóan. Munkaidő: teljes munkaidős, heti 40 óra, napi 8 óra. Fizetés: CHF 20 tól CHF 25 Per óránként. Munkahely: Bern Switzerland 3013

Felszolgáló (1 fő)

2021-07-08 06:00:08

Ausztria, 4600 Wels. Hotel és vendéglátás, Segédmunka. (Oberösterreich) Fizetés: 1.700,00 € / havi. Azonnali munkakezdéssel, teljes munkaidős foglalkoztatással keresünk 1 fő felszolgálót. A követelmények: Megfelelő szakmai tapasztalat szükséges, rugalmasság, ápolt megjelenés, felelősségérzet, jó ko ....

A hirdetés további szövege, részletek, a jelentkezés, munkáltató adatai, cégnév, cím, elérhetőség a Nem vagyok robot előtti négyzetre való kattintás után és a felette lévő JELENTKEZÉS gombra kattintást követően tekintheti meg:
Hirdetés

Jelentkezés otthonról végezhető távmunkára

Amennyiben internetes, számítógépes munkát (távmunka) szeretne végezni otthonából (adatrögzítés, gépelés, link megosztás, stb), adja meg email címét!
Élő hírcsatorna

Hirdetés

Pénzátutalás


Hirdetés

Copyright © 2004-2022. Telenews Limited, London. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva.
Az oldalon közzétett álláshirdetést a  Külföldi Munka c. újság szerkesztősége,
a Telenews Limited Nemzetközi Hírügynökség és Lapkiadó Vállalat ellenőrízte és hivatalosan garantálja a hirdetés valódiságát.
Adatvédelem és szabályzat: Privacy notice