ÁLLÁSAJÁNLAT

Külföldi Állásajánlat Hírcsatorna


Megosztás

MegosztásMegosztási link:
https://allasajanlat.eu/allasajanlat/index.php?id=5065

Aktuális álláshirdetés

Ausztria, 5360 St. Wolfgang/Salzk.. Hotel és vendéglátás, Szakmunka. (Oberösterreich) Fizetés: 1.540,00 € / havi. Szezonális munkára keresünk 1 fő felszolgálót részmunkaidős foglalkoztatásra. Elvárások: Befejezett szakképzés és hasonló területen szerzett munkatapasztalat, a pozíciónak megfelelő jó .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Hirdetés

Legfrissebb hirdetés

Felszolgáló (1 fő) , 2301 Großenzersdorf. Segédmunka. (Niederösterreich) Fizetés: 1.525,10 EUR / havi. Pékség keres csapaterősítésre 1 fő csomagoló munkatársat hideg és mélyfagyasztó területre. Feladatok: fagyasztott áruk csomagolása, a csomagolt áruk komissiózása, a tisztaság és a raktározás rendjének fenntartása. .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Felszolgáló (1 fő)

2021-06-30 12:00:13

Ausztria, 5360 St. Wolfgang/Salzk.. Hotel és vendéglátás, Szakmunka. (Oberösterreich) Fizetés: 1.540,00 € / havi. Szezonális munkára keresünk 1 fő felszolgálót részmunkaidős foglalkoztatásra. Elvárások: Befejezett szakképzés és hasonló területen szerzett munkatapasztalat, a pozíciónak megfelelő jó ....

A hirdetés további szövege, részletek, a jelentkezés, munkáltató adatai, cégnév, cím, elérhetőség a Nem vagyok robot előtti négyzetre való kattintás után és a felette lévő JELENTKEZÉS gombra kattintást követően tekintheti meg:
Hirdetés

Jelentkezés otthonról végezhető távmunkára

Amennyiben internetes, számítógépes munkát (távmunka) szeretne végezni otthonából (adatrögzítés, gépelés, link megosztás, stb), adja meg email címét!
Élő hírcsatorna

Hirdetés

Pénzátutalás


Hirdetés

Copyright © 2004-2022. Telenews Limited, London. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva.
Az oldalon közzétett álláshirdetést a  Külföldi Munka c. újság szerkesztősége,
a Telenews Limited Nemzetközi Hírügynökség és Lapkiadó Vállalat ellenőrízte és hivatalosan garantálja a hirdetés valódiságát.
Adatvédelem és szabályzat: Privacy notice