ÁLLÁSAJÁNLAT

Külföldi Állásajánlat Hírcsatorna


Megosztás

Megosztás


Megosztási link:


https://allasajanlat.eu/allasajanlat/index.php?id=6589

Aktuális álláshirdetés

Ausztria, 6866 Andelsbuch. Segédmunka. (Vorarlberg) Fizetés: 1.510,00 € / havi. Cégünk azonnali munkakezdéssel keres 1 fő csomagoló segédmunkást húsüzembe. Elvárás: tapasztalat húsfeldolgozás és csomagolás terén, higiénia és tisztaság, fizikai erőnlét. Díjazás: 1510,00 EUR bruttó, végzettségtől fü .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Hirdetés

Legfrissebb hirdetés

Csomagoló segédmunkás (1 fő) Ausztria, 3300 Amstetten, NÖ. Szakmunka. (Niederösterreich) Fizetés: 13,41 EUR / órabér. Azonnali munkakezdéssel keresnek teljes munkaidős foglalkoztatással 1 fő szakképzés nélküli asztalost. Munkavégzés helye: 3300 Amstetten, Alsó-Ausztria. Bruttó minimálbér teljes munkaidőben. Tájékoztatás a cé .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Csomagoló segédmunkás (1 fő)

Ausztria, 6866 Andelsbuch. Segédmunka. (Vorarlberg) Fizetés: 1.510,00 € / havi. Cégünk azonnali munkakezdéssel keres 1 fő csomagoló segédmunkást húsüzembe. Elvárás: tapasztalat húsfeldolgozás és csomagolás terén, higiénia és tisztaság, fizikai erőnlét. Díjazás: 1510,00 EUR bruttó, végzettségtől fü ....

A hirdetés további szövege, részletek, a jelentkezés, munkáltató adatai, cégnév, cím, elérhetőség a Nem vagyok robot előtti négyzetre való kattintás után és az alatta lévő JELENTKEZÉS gombra kattintást követően tekintheti meg:Hirdetés

Jelentkezés otthonról végezhető internetes távmunkára

Amennyiben internetes, számítógépes munkát (távmunka) szeretne végezni otthonából (adatrögzítés, gépelés, posztolás, stb), kattintson a Nem vagyok robot, majd a JELENTKEZÉS gombra és adja meg email címét! Ezt követően tájékoztatjuk a munkalehetőségekről!


Élő hírcsatorna

Hirdetés

Pénzátutalás


Hirdetés

Copyright © 2004-2024. Telenews Limited, London. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva.
Az oldalon közzétett álláshirdetést a  Külföldi Munka c. újság szerkesztősége,
a Telenews Limited Nemzetközi Hírügynökség és Lapkiadó Vállalat ellenőrízte és hivatalosan garantálja a hirdetés valódiságát.
Adatvédelem és szabályzat: Privacy notice