ÁLLÁSAJÁNLAT

Külföldi Állásajánlat Hírcsatorna


Megosztás

Megosztás


Megosztási link:


https://allasajanlat.eu/allasajanlat/index.php?id=6289

Aktuális álláshirdetés

Ausztria, 7544 Tobaj. Szakmunka. (Burgenland) Fizetés: 2.397,95 € / havi. Osztrák cég keres 1 fő ácsot. Elvárások: elvégzett szakképzés és megfelelő gyakorlat, B kategóriás jogosítvány, munkakörnek megfelelő német nyelvtudás szóban és írásban. Munkaidő: teljes munkaidős foglalkoztatás, H-Cs 7-16, P .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Hirdetés

Legfrissebb hirdetés

Ács (1 fő) Ausztria, 3062 Kirchstetten. Szakmunka. (Niederösterreich) Fizetés: 2.300,00 EUR / havi. Újonnan alapított építőipari cég keres csapatába 1 fő szakképzett födém és burkoló munkatársat. Feladatok: Csempe és födém fektetése bel és kültéren, szintezési és esztrich munkák, víz szigetelési munkák, felúj .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Ács (1 fő)

Ausztria, 7544 Tobaj. Szakmunka. (Burgenland) Fizetés: 2.397,95 € / havi. Osztrák cég keres 1 fő ácsot. Elvárások: elvégzett szakképzés és megfelelő gyakorlat, B kategóriás jogosítvány, munkakörnek megfelelő német nyelvtudás szóban és írásban. Munkaidő: teljes munkaidős foglalkoztatás, H-Cs 7-16, P ....

A hirdetés további szövege, részletek, a jelentkezés, munkáltató adatai, cégnév, cím, elérhetőség a Nem vagyok robot előtti négyzetre való kattintás után és az alatta lévő JELENTKEZÉS gombra kattintást követően tekintheti meg:







Hirdetés

Jelentkezés otthonról végezhető internetes távmunkára

Amennyiben internetes, számítógépes munkát (távmunka) szeretne végezni otthonából (adatrögzítés, gépelés, posztolás, stb), kattintson a Nem vagyok robot, majd a JELENTKEZÉS gombra és adja meg email címét! Ezt követően tájékoztatjuk a munkalehetőségekről!






Élő hírcsatorna

Hirdetés

Pénzátutalás


Hirdetés

Copyright © 2004-2024. Telenews Limited, London. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva.
Az oldalon közzétett álláshirdetést a  Külföldi Munka c. újság szerkesztősége,
a Telenews Limited Nemzetközi Hírügynökség és Lapkiadó Vállalat ellenőrízte és hivatalosan garantálja a hirdetés valódiságát.
Adatvédelem és szabályzat: Privacy notice