ÁLLÁSAJÁNLAT

Külföldi Állásajánlat Hírcsatorna


Megosztás

MegosztásMegosztási link:
https://allasajanlat.eu/allasajanlat/index.php?id=3612

Aktuális álláshirdetés

Ausztria, 1040 Wien. Hotel és vendéglátás, Szakmunka. (Wien) Fizetés: 1.540,00 EUR / havi. Bécs egyik legszebb vendéglőjébe keresünk 1 fő szakácsot (nő) részmunkaidős (heti 25 óra) foglalkoztatásra szerdától vasárnapig, megállapodás szerint. Várható kezdés, a járványügyi zárlat után 2021.03.01. Az .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Hirdetés

Legfrissebb hirdetés

Szakács, konyhai kisegítő (1 fő) , 1230 Wien. Szakmunka. (Niederösterreich) Fizetés: 2.550,00 EUR / havi. Osztrák cég keres 1 fő villanyszerelőt azonnali munkakezdéssel teljes munkaidős foglalkoztatásban. Feladatok: műszaki részletek egyeztetése a felelős projektmenedzserrel, a helyi építésfelügyelet és egyéb szakmák, felelősség a .... a jelentkezés, a további részletek, a munkáltató, cím, elérhetőség a hirdetésre való kattintás után jelennek meg!

Szakács, konyhai kisegítő (1 fő)

2021-03-09 18:00:04

Ausztria, 1040 Wien. Hotel és vendéglátás, Szakmunka. (Wien) Fizetés: 1.540,00 EUR / havi. Bécs egyik legszebb vendéglőjébe keresünk 1 fő szakácsot (nő) részmunkaidős (heti 25 óra) foglalkoztatásra szerdától vasárnapig, megállapodás szerint. Várható kezdés, a járványügyi zárlat után 2021.03.01. Az ....

A hirdetés további szövege, részletek, a jelentkezés, munkáltató adatai, cégnév, cím, elérhetőség a Nem vagyok robot előtti négyzetre való kattintás után és a felette lévő JELENTKEZÉS gombra kattintást követően tekintheti meg:
Hirdetés

Jelentkezés otthonról végezhető távmunkára

Amennyiben internetes, számítógépes munkát (távmunka) szeretne végezni otthonából (adatrögzítés, gépelés, link megosztás, stb), adja meg email címét!
Élő hírcsatorna

Hirdetés

Pénzátutalás


Hirdetés

Copyright © 2004-2022. Telenews Limited, London. All Rights Reserved. Minden jog fenntartva.
Az oldalon közzétett álláshirdetést a  Külföldi Munka c. újság szerkesztősége,
a Telenews Limited Nemzetközi Hírügynökség és Lapkiadó Vállalat ellenőrízte és hivatalosan garantálja a hirdetés valódiságát.
Adatvédelem és szabályzat: Privacy notice