ÁLLÁSAJÁNLAT

Külföldi Állásajánlat Hírcsatorna

Megosztás a facebookon

Megosztás


Megosztási link:
http://allasajanlat.eu/allasajanlat?id=1553

Segédmunka. (Oberösterreich) 2019-03-01 időpontig folyamatosan betölthető. Kersünk 2 műszakos munkavégzésre termelési munkásokat csomagolóüzembe. Feladatok: élelmiszeripari termékek csomagolása, szállításhoz összekészítése. Követelmények, elvárás: hasonló területen szerzett munkatapasztalat, gondos és pontos munkavégzés, rugalmasság, megbízhatóság, a munkáját örömmel végezze, kommunikációs készség, egészségügyi alkalmasság, háziorvoshoz való bejelentkezés Munkaidő: 2 műszakban 6-14 óráig és 14-22 órái. Fizetés: 1637 EURO havi bruttó alapul véve a teljes munkaidős foglalkoztatást. Fizetett túlóra. Munkáltató: Kellemes és barátságos munkahelyi légkör, érdekes és változatos munka. , Heti munkaórák száma: Tejes munkaidős. Szerződés típusa: Határozatlan idejű. Város: Achau. Jelentkezés módja: Írásban önéletrajzzal és kísérőlevéllel a munkáltatóhoz. Jelentkezési lap a hirdetésre való kattintás után érhető el. Munkavégzés helye: 4600 Wels. Álláshelyek száma: 6. Hivatkozási szám: 01388236.


Gyári Munkás, Csomagoló (6 fő)

2018-12-30 07:31:50

Segédmunka. (Oberösterreich) 2019-03-01 időpontig folyamatosan betölthető. Kersünk 2 műszakos munkavégzésre termelési munkásokat csomagolóüzembe. Feladatok: élelmiszeripari termékek csomagolása, szállításhoz összekészítése. Követelmények, elvárás: hasonló területen szerzett munkatapasztalat, gondos és pontos munkavégzés, rugalmasság, megbízhatóság, a munkáját örömmel végezze, kommunikációs készség, egészségügyi alkalmasság, háziorvoshoz való bejelentkezés Munkaidő: 2 műszakban 6-14 óráig és 14-22 órái. Fizetés: 1637 EURO havi bruttó alapul véve a teljes munkaidős foglalkoztatást. Fizetett túlóra. Munkáltató: Kellemes és barátságos munkahelyi légkör, érdekes és változatos munka. , Heti munkaórák száma: Tejes munkaidős. Szerződés típusa: Határozatlan idejű. Város: Achau. Jelentkezés módja: Írásban önéletrajzzal és kísérőlevéllel a munkáltatóhoz. Jelentkezési lap a hirdetésre való kattintás után érhető el. Munkavégzés helye: 4600 Wels. Álláshelyek száma: 6. Hivatkozási szám: 01388236. A jelentkezés elindítása az alábbi JELENTKEZÉS KÜLFÖLDI MUNKÁRA űrlap kitöltésével lehetséges (az önéletrajzot később kell elküldeni):

Jelentkezés külföldi munkára

Ön az alábbi űrlap kitöltésével elindítja a jelentkezését. A jelentkezés után megérkező e-mail-ban kattintson a zöld "Confirm My Subscription" gombra annak érdekében, hogy megkaphassa a további értesítéseket!

Marketing:

Nem kapja meg az e-mailt? - Sok visszajelzést kapunk, hogy az E-mailek nem érkeznek meg a címzett postafiókjába. Mi elküldjük az adatlap kitöltését követő 1 órán belül, de néha Önnek is tennie kell annak érdekében, hogy azt el is tudja olvasni. Ime néhány tipp: 1.) Túlterhelt az Ön levelező rendszere. (nem az Ön számítógépén lévő postafiók, hanem az a rendszer, akik kiszolgálják Önt). Ez többségében a freemail.hu a citromail.hu címeknél szokott előfordulni, ez esetben akár több órába-napba is telhet, mire megérkezik vagy meg sem érkezik az e-mail. 2.) Megtelt a postaládája. Célszerű időközönként üríteni. 3.) Valamely rosszul beállított SPAM szűrő az Ön postafiókjában megakadályozta, hogy az általunk küldött levél célba érjen. Javasoljuk, -ha van ilyen- a SPAM, vagy kéretlen levelek mappát is nézze meg, és ha ott megtalálja, akkor jelölje be, hogy ez a levél NEM SPAM. De előfordulhat az is, hogy a SPAM szűrő teljesen visszautasítja a levelet mert hibásan van beállítva és még SPAM-ként megjelölve vagy a SPAM mappába sem érkezik meg. Ez esetben javasoljuk a SPAM vagy másnéven kéretlen levél szűrő beállítások módosítását. 4.) A feladó e-mail címét, mely a Telenews Limited Szerkesztőségtől érkezik adja hozzá az engedélyezettek listájához. Várja meg míg a beállítások életbe lépnek. Amennyiben nem jár sikerrel, vagy nem akar a SPAM szűrő beállításaival bajlódni, akkor azt javasoljuk, hogy más e-mail címmel iratkozzon fel. 5.) Kapcsolja ki a levelezőjében a spamszűrést! Sokkal kisebb baj 20 kéretlen levelet kapni és törölni, mint egy fontos üzleti levelet elmulasztani. Rendszerünk soha nem küld spamet, mégis a levelek nagy száma miatt némelyik hibás spamszűrő nem engedi át azokat. Ajánljuk a gmail.com ingyenes levelező rendszert, ahol Ön 100% megkapja a leveleket. Ez a google levelezője, gyorsan és megbízhatóan működik. Tisztelettel: A Telenews Limited Lapkiadó Vállalat Szerkesztősége.

E-mail cím újratesztelése

Amennyiben nem kapta meg a visszaigazoló email-t kérjük tesztelje újra az email postafiókját új beállításokkal egészen addig, míg a visszaigazolást meg nem kapja. A visszaigazolást a tesztet követő 1 órán belül meg kell kapnia.

Marketing: